{}

Azonnal elkészülünk

Alkalmazásfejlesztés

Mobil applikáció fejlesztés

Stabil, korszerű, minőségi megoldások

Üzlet sikered kulcsa lehet egy jól lefejlesztett mobil applikáció, amely értékesítésedet megtöbbszörözheti vagy céges nyilvántartásod megkönnyítheti.

Andorid
rendszerre fejlesztés
iOS
rendszerre fejlesztés

Egyedi kinézet

Személyre szabott, egyedileg készített igényes megjelenés.

Stabil működés

Magas szinten optimalizált, minőségileg megírt alkalmazások.

Teljesítmény

Előzetesen stressz teszten átesett gyors alkalmazások.

Biztonság és védelem

Maximális adatbiztonság, biztonságos adattárolás és kezelés.

Mobil alkalmazás fejlesztési
megoldásaink

Az Android és iOS rendszerek mobilalkalmazások területén vezető pozíciót töltenek be, és összességében a piac 98%-át fedik le, szolgáltatásunk ezen két rendszert célozza.

Cross-platform fejlesztés

Valaha még az Android és iOS rendszerekre szükséges volt két külön fejlesztői csapat megbízása azonban mára ez már nincsen így. Platformfüggetlen fejlesztési megoldásunk lehetővé teszi az Android és az iOS rendszerekre való fejlesztést egyszerre párhuzamosan. Ez a költséghatékony megoldás lehetővé teszi, hogy jelentős időt és pénzt takarítson meg a külön-külön rendszerre történő fejlesztéssel szemben. Az így készülő alkalmazások azonos kódbázist használnak melyet a Google által fejlesztett Flutter környezetben írunk.

Természetesen előfordulhat, hogy alkalmazásfejlesztési igények összetettsége révén specifikus fejlesztések szükségesek külön mindkét operációs rendszerre, ez a fejlesztési időt és költségeket növelheti, ezért erre ügyfeleink figyelmét előzetesen felhívjuk.

Natív fejlesztés

Külön Android és iOS rendszerre való fejlesztés amely a legnagyobb teljesítményt és legmagasabb szintű felhasználói élményt nyújtó megoldás, ez azonban magasabb fejlesztői költséggel és elkészülési idővel jár. Az ilyen alkalmazások kódja kifejezetten az adott platformra van optimalizálva, így azok a lehető legmagasabb szinten kihasználják a platform adta lehetőségeket és funkciókat.

Ne várakozz,
Valósítsd meg...

Ingyenes ajánlatkérés

Alkalmazás fejlesztési áraink

Próbálunk segítséggel szolgálni mobil applikáció fejlesztési árakkal kapcsolatban, mire számíthatsz ha minket választasz.

Fejlesztési árak

Az alkalmazás fejlesztési árak nagymértékben függnek a projektek méretétől, összetettségétől és funkcionalitásától. Az árak órabér alapon kerülnek számításra, ami Magyarországon általában 18.000 forint körül mozog egy adott projekt esetében. Ez az órabér tartalmazza a tervezést, a fejlesztést, a tesztelést, az implementációt, a beüzemelést és igény szerint a publikálást is.

Alkalmazások fejlesztései általában több hónapig tartanak, kivételt képeznek ez alól a belépő szintű applikációk. Egy alkalmazás lefejlesztési ideje átlagosan több száz munkaórát vesz igénybe ezért az összegek hamar megemelkedhetnek akaratlanul és szükségtelenül is, ha nem vigyázunk.

Ezért vagyunk mi, hogy a legegyszerűbben és ár és időgazdálkodás szempontjából a legoptimálisabban, előre tűpontosan lefektetett tervek szerint a megrendelő céljait ismerve félreértés mentesen megvalósítsuk.

Belépő szintű app

Egy Android és iOS rendszerű eszközökön is használható belépő szintű alkalmazás lefejlesztése körülbelül 1 millió forinttól kezdődik, mely nem tartalmaz bonyolultabb megoldásokat, viszont stabil alapot adhat a további fejlesztésekhez és számos alapvető funkciót tartalmazhat, mint például adatbevitel lehetősége, alapvető adatkezelés, adattárolás, hasznos információk megjelenítése felhasználók számára.

Közepes szintű app

Egy átlagos, közepes méretű applikáció 4 és 8 millió forint közé tehető fejlesztési költségek tekintetében. Itt már beszélhetünk bejelentkezés és regisztrációs rendszerről, profilkezelésről, felhasználók közötti műveletekről, külső cégek rendszereivel való összeköttetésről, fizetési-, számlázó- és egyéb rendszerek beépítéséről, és rengeteg egyéb általános és egyedi funkcióról.

Magas szintű app

Egy összetettebb, komplexebb alkalmazás fejlesztése akár 10 millió forintba is kerülhet annak bonyolultságától függően. Ilyen fejlesztések gyakorlatilag a nagyvállalati megbízásokat fedik le, sok részterület, részfeladat összesítésére és átláthatóságára lefejlesztett alkalmazások az ilyenek.

Elkészült munkáink

Itt látható képeken megtekinthető milyen színvonalú és minőségű munkát végzünk ügyfeleink számára ha alkalmazás fejlesztésről van szó.